Schrijf je in voor onze evenementen

Schrijf in

Ondersteuningscentrum voor volwassenen met een verstandelijke handicap.

Open plaatsen in woon- en dagondersteuning

 

Ben je op zoek naar een plek om te wonen in een huiselijke sfeer en heb je een persoonsvolgend budget (PVB)? Een leuke stek gelegen op wandelafstand van Veurne centrum? Dan is een van deze twee wooninitiatieven misschien iets voor jou!

🏠 In ons hoofdgebouw heb je je eigen kamer die je zelf kan inrichten en een leefgroep waar je steeds terechtkan om te eten en vrije tijd in te vullen samen met je medebewoners. Overdag kan je deelnemen aan zinvolle activiteiten in onze verschillende ateliers. Er is permanente ondersteuning aanwezig die samen met jou aan de slag gaat met je wensen, interesses en talenten.

🏠 In onze nieuwbouw heb je je eigen studio waar je eveneens gezellig samenwoont met vier à vijf andere mensen. Je kan permanent beroep doen op een begeleider. Zij helpen jou op weg om op je eigen benen te leren staan: boodschappen doen, poetsen, koken, de bus nemen… Overdag kan je deelnemen aan de ateliers in Havenzate of kan je kiezen voor een traject begeleid werk/ maatwerk/ vrijwilligerswerk.

Of ben je gewoon op zoek naar zinvolle activiteiten die passen bij jouw interesses en talenten. Ook voor dagondersteuning kan je bij ons terecht.
Interesse of nieuwsgierig? Neem dan contact op met ons via het algemeen nummer: 058/31.36.93 of via Anja (sociale dienst): 058/31.07.75 (socialedienst@havenzate.be)

Deel op