Schrijf je in voor onze evenementen

Schrijf in

Ondersteuningscentrum voor volwassenen met een verstandelijke handicap.

Vacature begeleider.

Heb jij een diploma als: orthopedagogisch begeleider (bachelor, graduaat, leefgroepenwerking), ergotherapeut, maatschappelijk werker, zorgkundige, verpleegkundige, of een ander diploma in een menswetenschappelijke richting? Dan is een job als begeleider in Havenzate misschien iets voor jou!

Even voorstellen:

Havenzate wil in de regio het ankerpunt zijn voor personen met een handicap en hun familie. Havenzate biedt zowel “wonen” en ondersteuning met pedagogische/professionele begeleiding, als een zinvolle dagbesteding aan personen met een verstandelijke handicap, die deze vorm van ondersteuning verzoeken, om richting en inhoud te geven aan hun leven.

“Iedere persoon is uniek, onze houding is gericht op de persoon in zijn totaliteit, met zijn mogelijkheden en beperkingen. Onze benadering stelt de persoon voorop zonder het belang van de groep te onderschatten. Een persoonsgerichte benadering komt tot zijn recht in een sfeer van betrokkenheid en verbondenheid.”
Kan jij je vinden in bovenstaande voorstelling van onze organisatie? Twijfel dan niet langer, lees verder en neem contact op met ons.

Profiel

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep volwassen personen met een verstandelijke beperking.
  • Een creatieve duizendpoot die zowel zelfstandig als in team kan werken en van aanpakken weet.
  • Jij kan structuur en voorspelbaarheid scheppen voor onze cliënten en aan een sfeer van geborgenheid en veiligheid bijdragen.
  • Jij ziet de groeikansen bij onze cliënten en reikt een helpende hand aan om die groeikansen in samenspraak te realiseren.
  • Het plannen van activiteiten, afspraken en een zinvolle daginvulling van de cliënten geeft jou voldoening.
  • Je staat open voor feedback en wil jezelf blijven ontwikkelen in het kader van levenslang leren.
 

Aanbod

  • Een job waarvan de jobtime te bespreken is, met een flexibele inzetting die voldoening biedt en waar je iedere dag de kans krijgt om een glimlach op het gezicht van onze cliënten te toveren.
  • Een aangename werksfeer met enthousiaste collega’s binnen een organisatie met een sterk VTO-beleid.
  • Interne opleidingen en inscholingen van diverse diensten om je zo goed mogelijk te kunnen inwerken.
 

Contact

Heb je interesse en wil je graag eens op gesprek komen? Stuur dan je CV en motivatiebrief door naar Julie Van Rysseghem via woonco@havenzate.be of bel naar 058/31.07.67.

Deel op